Sıtkı Abdioğlu İlkokulu

Vizyon: Her öğrencinin kendi kabiliyetlerini en üst seviyeye çıkarıp üst eğitime hazırlanmasını ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamaktır.

Misyon: Bütün öğrenciler öğrenebilir diyen, kendini yenileme becerisi kazanabilen, öğrencilerimizin başarısını arttırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alan verimli bir şekilde çalışmayı ilke edinen ve kendini sürekli geliştiren öğretmen ve öğrenci modeli; geçmişine sahip çıkan geleceğini kurgulayan görevlerini yerine getiren barışçı, çevreci, temiz, dürüst; çözümde yer almayan sorunun bir parçası olur düşüncesini ilke edinen kurumuz.

Servis Bilgisi: YOK
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://batman19mayisilkokulu.meb.k12.tr

Adres - 19 MAYIS MAH. KAZIM ARICA CAD. SITKI ABDİOĞLU İLKOKULU SİTESİ SITKI ABDİOĞLU İLKOKULU BLOK NO84/1 MERKEZ / BATMAN

Yerleşim Yeri - 19 MAYIS MAHALLESİ KAZIM ARICA CADDESİ NO:100B

Ulaşım 19 MAYIS MAHALLESİ MİNİBÜSLERİ (MOR BAŞLIK) BELEDİYE OTOBÜSLERİ (3 VE 16 NUMARA)

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezi